Personal tools
Namespaces
Variants
Actions

Introducere

From Katapulta

Jump to: navigation, search

Contents

Setarea magazinului tău

Autentificare

În Katapulta există două părți: partea de administrare și partea de magazin. Oricine poate vizita magazinul, dar numai tu (proprietarul magazinului) poți intra în partea de administrare.

Pentru a intra pe site-ul magazinului tău mergi la adresa http://magazinul-tau.mykatapulta.ro și înlocuiește magazinul-tau cu numele real al magazinului tău. De exemplu, daca magazinul tău se numește Decoratiuni, atunci adresa URL este http://decoratiuni.mykatapulta.ro.

Pentru accesarea părții de administrare adaugă la URL /admin. În exemplul nostru adresa de administrare va fi http://decoratiuni.mykatapulta.ro/admin. După autentificare (email + parola) îți vei putea administra magazinul.

Nume de domeniu propriu

Katapulta îți oferă gratuit un sub-domeniu de tipul magazinulmeu.mykatapulta.ro. Dacă deţii un domeniu şi dorești să folosești domeniul tău (ex. decoratiuni.ro) mergi in pagina de "Setari magazin" si setează-ţi propriul domeniu la secţiunea "DNS & Domeniu".

Configurarea și personalizarea magazinului

După autentificarea în partea de administrare a magazinului tău printre primii pași care trebuie săi parcurgi este configurarea magazinului, accesibilă din meniul Setări și personalizarea magazinului cu o temă aleasă de tine. Poți să modifici una din temele existente în Katapulta sau poți să-ți construiești o temă nouă de la zero.

Interfața Katapulta

Interfata Katapulta