Personal tools
Namespaces
Variants
Actions

Pagini și blog

From Katapulta

Jump to: navigation, search

În secțiunea Pagini și Blog poți edita orice conținut care nu are legătura cu pagina de produs. Paginile sunt destinate creării/editării conținului de natură statică (ex. pagina „Despre noi”, „Termeni și condiții”, etc). Blogul este format din articole care pot accepta comentarii.

Pagini

O pagină este creată și editată ca un singur bloc, putând avea orice mărime. În afară de pagina implicită „Despre noi” instalată în Katapulta, iată câteva idei de pagini:

  • „Cum cumpăr?” - cumpărătorul vrea să știe dinainte care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze când cumpără un produs (modalități de plată, cum îi vor fi livrate produsele etc.)
  • „Garanții și service” - prezită cumpărătorilor toate informațiile privind garanția și serviceul acordate produselor pe care le vinzi
  • „Termeni și condiții” - stabilește dinainte care sunt termenii și condițiile care se aplică la cumpărarea produselor de pe site-ul tău

Blog

Blogul reprezintă o modalitate de comunicare permanentă între magazinul tău și cumpărători. Astfel prin intermediul articolelor poți prezenta informații privind noutățile din magazinul tău sau poți face recenzii la anumite produse.

Notă:Folosește Blogul ori de câte ori vrei să prezinți ceva nou cumpărătorilor tăi.

Articolele din blog sunt grupate pe categorii. Implicit există o categorie de bază care este folosită pentru gruparea tuturor articolelor noi. Aceasta nu poate fi ștearsă.

Comentarii

Comentariile la articolele din blog sunt o cale de comunicare între magazinul tău și cumpărătorii sau vizitatorii site-ului. Odată activate comentariile pentru un articol, cumpărătorii tăi vor putea posta comentariile lor despre articolul respectiv. Astfel poți împărtăși idei noi cu clienții tăi.
Pentru evitarea comentariilor malițioase sau a spam-ului poți opta pentru fiecare articol publicat cum vrei să fie tratate comentariile noi:

  • Comentarii dezactivate - nu este permisă adăugarea de comentarii
  • Comentarii permise și publicate automat - se pot adauga comentarii și acestea vor fi publicate imediat după ce au fost create
  • Comentarii permise, dar moderate - se pot adăuga comentarii, dar nu vor fi publicate decât după ce administratorul le revizuiește și este de acord cu publicarea lor.